Onze chauffeurs

Schiphol Taxi IJsselstein werkt alleen met zelfstandige taxichauffeurs die minimaal 10 jaar ervaring hebben. Vanzelfsprekend beheersen zij de Nederlandse taal, spreken Engels en Duits en hebben een zeer goede wegen- en stratenkennis. Ze zijn ook goed bekend met de gang van zaken op de luchthaven Schiphol en zullen u behulpzaam zijn bij het in- en uitstappen en met het in- en uitladen van uw bagage.

Alle chauffeurs rijden in kostuum, stropdas en hebben een rustige rijstijl. Tevens zijn zij allen niet-rokers, wel kan er natuurlijk altijd een korte tussenstop gemaakt worden voor diegenen die buiten de taxi even een sigaret willen opsteken.

Het wagenpark

Wij rijden uitsluitend met auto's uit het topsegment, o.a. van de merken Audi, BMW en Mercedes-Benz. De auto's zijn van recente bouwjaren, schoon, schadevrij en goed onderhouden. Onze auto's bieden de ruimte aan 4 passagiers met normale bagage. Heeft u afwijkende bagage of reist u met meer dan 4 personen, dan kunnen wij voor een stationwagen of taxibusje zorgen, laat dit ons s.v.p. van tevoren even weten.

Wij kunnen aan bijna al uw vervoerswensen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld een taxi de gehele dag tot uw beschikking hebben of heeft u één of meerdere taxibusjes nodig voor uw gezelschap? Schiphol Taxi IJsselstein is u graag van dienst! Onze chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.